Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 350 g de falda de cordero (tajo bajo de ternasco) en trozos
- ½ cucharadita de colorante amarillo (isteğe bağlı)
- 1 cucharadita de pimentón
- 50 g de vino blanco
- 1000 g de caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal
- 130 g de borrajas limpias (en trozos de 4 cm)
- 300 g de arroz de grano redondo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1587 kJ / 380 kcal
- Protein
- 10.02 g
- Karbonhidrat
- 41.08 g
- Yağ
- 19.46 g
- Lif
- 1.71 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pintada con salsa de chocolate
1 Std. 35 Min
Pote asturiano
26 godz. 30 min
Rancho
1h
Judía blanca de ayuno
9óra 15p
Garbanzos con fideos y mejillones
20 Min
Arroz con pollo en adobo y judías verdes
12 Std. 45 Min
Arroz criollo
45min
Lentejas con morcilla de Burgos
45min
Patatas a la riojana
40min
Patatas con almejas
40min
Arroz con cordero
1 godz. 10 min
Lentejas guisadas
50 Min