Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 65 - 80 oz beef tenderloin (4-5 lb)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 6 tbsp Dijon mustard
- 4 oz Parmesan cheese
- 3 ½ oz white wine
- 5 sprigs thyme, fresh
- 10 oz heavy whipping cream
- 2 oz unsalted butter
- 2 oz horseradish sauce, jarred
- fresh rosemary, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2377 kJ / 568 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 668 mg
Alternatif tarifler
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Artichoke Alfredo Sauce
45min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2 Std.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 Std. 5 Min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2hod. 55min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 min