![Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/806C2439-46D7-4467-8493-BC1783A4CC5D/Derivates/1065a4ef-e5af-4e5f-9ed9-df0e079ac06b.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 65 - 80 oz beef tenderloin (4-5 lb)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 6 tbsp Dijon mustard
- 4 oz Parmesan cheese
- 3 ½ oz white wine
- 5 sprigs thyme, fresh
- 10 oz heavy whipping cream
- 2 oz unsalted butter
- 2 oz horseradish sauce, jarred
- fresh rosemary, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2377 kJ / 568 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 668 mg
Alternatif tarifler
Sicilian Shrimp Salad
30 Min
Garlic Shrimp
35min
Sangria
10 Min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 Std.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Carnitas
50 Min
Coffee Shop Egg Bites
50 Min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 Min
Pork Gyros with Tzatziki
15 Min