Cihazlar ve Aksesuarlar
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
10 portions
Malzemeler
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
668 mg
Protein
54 g
Kalori
2377 kJ /
568 kcal
Yağ
36 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
17 g
Karbonhidrat
4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Lemon Garlic Chicken
30 dk
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 dk
Crown Roast of Lamb
1sa 40 dk
Pineapple Pork Chops
2sa 40 dk
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 dk
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13sa 20 dk
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2sa 55 dk
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1sa 25 dk
Meatloaf with Mushroom Sauce
1sa 30 dk
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 dk
Beef Lasagna
2sa 5 dk
Broccoli and Cheddar Soup
40 dk