Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di finocchi a spicchi o a tocchetti
- 40 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 2 sogliole, eviscerate e pulite (150-200 g circa cad.)
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1561 kJ / 373 kcal
- Protein
- 38.6 g
- Karbonhidrat
- 11.7 g
- Yağ
- 19.4 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Sogliola al vapore con verdurine
45 min
Salmone e carciofi al Varoma
55 min
Fagiolini in gremolada
30 min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 min
Branzino al sale aromatico
55 min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Sogliola al vapore con insalata russa
35 min