Sogliole e finocchi con curry al Varoma
TM31 TM5 TM6

Sogliole e finocchi con curry al Varoma

4.0 (54 değerlendirme)

Malzemeler

  • 400 g di finocchi a spicchi o a tocchetti
  • 40 g di burro
  • 25 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di curry in polvere
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 2 sogliole, eviscerate e pulite (150-200 g circa cad.)
  • 500 g di acqua

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1561 kJ / 373 kcal
Protein
38.6 g
Karbonhidrat
11.7 g
Yağ
19.4 g
Lif
2.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler