Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 600 g venison, diced (2-3 cm)
- 200 g plain yoghurt
- 3 Tbsp chilli paste, red
- 1 tsp fine sea salt
- 4 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
Curry
- 5 Kashmiri dried chillies
- 1 ½ Tbsp coriander seeds
- ¾ tsp cumin seeds
- 200 g onions, quartered
- 20 g ghee
- 1 cinnamon stick, small
- 5 green cardamom pods
- 3 black cardamom pods
- 2 bay leaves
- 10 garlic cloves
- 250 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 10.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef Korma
2 godz. 25 min
Beef Madras
1h 30min
Madras Curry Powder
5 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Lamb saag
1h 30min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Lamb Korma
4 godz.
Tikka Paste
1 godz.
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Kofta Curry
1h 10min
Prawn Bhuna
30 min
Keralan Fish Curry
30 min