Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 600 g venison, diced (2-3 cm)
- 200 g plain yoghurt
- 3 Tbsp chilli paste, red
- 1 tsp fine sea salt
- 4 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
Curry
- 5 Kashmiri dried chillies
- 1 ½ Tbsp coriander seeds
- ¾ tsp cumin seeds
- 200 g onions, quartered
- 20 g ghee
- 1 cinnamon stick, small
- 5 green cardamom pods
- 3 black cardamom pods
- 2 bay leaves
- 10 garlic cloves
- 250 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 10.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quick Lamb Dhansak
45min
Prawn Bhuna
30min
Chicken Saag
50min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1u. 40min
Beef Madras
1h 30min
Kofta Curry
1hod. 10min
Garam Masala
10min
Madras Curry Powder
5min
Aloo Beetroot Tikki
1u.
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Pork Vindaloo
4 Std.
Lamb Rogan Josh
1h 45min