Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g amêndoa c/ pele
- 50 g sementes de abóbora
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 15 g coentros
- 3 dentes de alho
- 35 g azeite
- 250 g alho-francês cortado em rodelas
- 400 g abóbora cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 350 g tomate em pedaços
- 700 g água
- 150 g couve-de-bruxelas cortadas em quartos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 180 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1 godz.
Creme de curgete e caju
8h 20min
Sopa antiga de alho
1 godz. 10 min
Creme de feijão-branco
30 min
Creme de alho
1 godz. 10 min
Sopa de feijão-branco
25min
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30 min
Sopa de alho
1 godz. 10 min
Sopa marroquina de cenoura
40min
Sopa XL
1 godz.
Sopa de nabo e espinafres
45 min
Creme de cenoura, feijão-branco e caril
45 min