Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g amêndoa c/ pele
- 50 g sementes de abóbora
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 15 g coentros
- 3 dentes de alho
- 35 g azeite
- 250 g alho-francês cortado em rodelas
- 400 g abóbora cortada em cubos
- 1 c. chá de sal
- 350 g tomate em pedaços
- 700 g água
- 150 g couve-de-bruxelas cortadas em quartos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 180 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creme de couve-flor com profiteroles de tomate seco
2 Std. 25 Min
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30 min
Sopa de abóbora e hortelã
40 Min
Creme de feijão-branco
30 min
Sopa de alho
1 Std. 10 Min
Sopa de legumes com pesto
55min
Sopa de legumes com trigo sarraceno
40 Min
Sopa da horta
55min
Sopa de nabo e espinafres
45 Min
Sopa de couve e batata
50min
Sopa de feijão-branco
25 min
Creme de curgete e abóbora
50min