Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g queijo mozarela (até 30% de gordura)
- 10 g coentros
- 500 g água
- 35 g azeite
- 200 g lombos de pescada
- 100 g bacalhau demolhado e desfiado
- 500 g leite magro
- 50 g farinha
- 2 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 4 gemas de ovo
- 4 claras de ovo
- ½ limão, só o sumo
- Manteiga q.b. p/ untar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1469 kJ / 351 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1h
Folhado de pato de Elvas
2hod.
Soufflé de atum e cebolinho
1 godz. 5 min
Bacalhau espiritual
50 Min
Pudim de peixe da avó Titão
2 Std. 30 Min
Soufflé de atum
1 Std. 15 Min
Soufflé de peixe
1h
Empada de pato com alho francês
13 Std. 10 Min
Rolo de pescada e salmão
1 Std. 15 Min
Esparregado
20min
Crumble de maçã e framboesa
1 Std. 20 Min
Scones
15 min