Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g salsa
- 50 g banha
- 150 g cebola cortada em rodelas
- 3 dentes de alho
- 1 folha de louro
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 malagueta vermelha cortada em rodelas (isteğe bağlı)
- 1200 g carne de borrego cortada em cubos s/ nervos
- 30 g farinha
- 1 ½ c. chá de colorau
- 1 c. chá de pimenta preta em grão
- 700 g água
- 30 g vinagre de vinho tinto
- 300 g pão alentejano, de véspera, cortado em fatias finas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 370 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 15 g
Alternatif tarifler
Frango de fricassé
30 Min
Feijoada de buzinas
1h 30min
Borrego mediterrânico
10h
Favas guisadas
50 min
Feijoada de chocos
40min
Caldo de borrego com hortelã
50 min
Sopa de peixe alentejana
40min
Borrego guisado com batatinha nova
55 Min
Borrego à moda de Alpiarça
25 Std.
Guisado de borrego
13h
Migas alentejanas com entrecosto
1h 30min
Pipis
1h