Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g salsa
- 50 g banha
- 150 g cebola cortada em rodelas
- 3 dentes de alho
- 1 folha de louro
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 malagueta vermelha cortada em rodelas (isteğe bağlı)
- 1200 g carne de borrego cortada em cubos s/ nervos
- 30 g farinha
- 1 ½ c. chá de colorau
- 1 c. chá de pimenta preta em grão
- 700 g água
- 30 g vinagre de vinho tinto
- 300 g pão alentejano, de véspera, cortado em fatias finas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 370 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 15 g
Alternatif tarifler
Borrego mediterrânico
10 Std.
Caldo de borrego com hortelã
50 min
Salsichas enroladas em couve-lombarda
1 Std. 5 Min
Guisado de borrego
13h
Borrego à moda de Alpiarça
25 Std.
Cabrito no forno com migas de espargos
10h 5min
Ensopado de cabrito
40min
Borrego guisado com batatinha nova
55 Min
Arroz de pato
1 Std. 5 Min
Migas alentejanas com entrecosto
1 Std. 30 Min
Bochechas de porco
9 Std. 10 Min
Choquinhos à Bulhão Pato
30min