![Chicken Akhni Chicken Akhni](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6BBBF652-BDA9-4CCD-83BB-3362B56CF009/Derivates/C4410333-48C9-4EDD-9066-F2C425E035BC.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- vegetable oil, for greasing
- 350 g basmati rice, washed and drained
- 700 g water, boiling
- 100 g onions, quartered
- 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 3 Kashmiri dried chillies
- 4 cloves, whole
- 1 cinnamon stick
- 4 cardamom pods
- 6 black peppercorns
- 1 tsp cumin seeds
- 500 g chicken thighs, boneless and skinless, diced (2.5 cm)
- 150 g ripe tomatoes, quartered
- 120 g plain yoghurt
- 2 tsp fine sea salt
- 5 g fresh coriander leaves, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1400 kJ / 335 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Karbonhidrat
- 19.3 g
- Yağ
- 16.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Saag
50 Min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Prawn Bhuna
30 Min
Beef Madras
1h 30min
Lamb Keema with Peas
1 Std.
Chicken in Yoghurt
1 Std.
Chicken Garam Masala
50 Min
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Chicken Tikka
4 Std. 10 Min
Kofta Curry
1 Std. 10 Min