Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polenta
- 750 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 200 g de polenta (1 minuto de cocción)
Bacalao
- 1 diente de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 130 g de aceite de oliva virgen extra (y 2 cucharadas más para regar el bacalao)
- 600 g de lomos de bacalao al punto de sal
- 1500 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1664 kJ / 398 kcal
- Protein
- 30.63 g
- Karbonhidrat
- 4.33 g
- Yağ
- 28.68 g
- Lif
- 5.77 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa de tomate
40min
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Risotto
30min
Masa sablé
1 godz. 50 min
Risotto con alcachofas y huevas ahumadas
25 menit
Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón
1j
Strogonoff de shiitake
30min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 Std. 10 Min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25 menit
Cassata siciliana
6 Std. 30 Min
Ñoquis de patata
50min
Calabacines rellenos de arroz y carne
1j