![Double ginger and pear cake Double ginger and pear cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/557FD696-676F-4033-8C76-4974652F8093/Derivates/531A7B87-40F4-4372-8189-222D60BCDA49.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Caramel
- 50 g salted butter
- 100 g dark brown sugar
- 4 pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways
Ginger cake
- 6 pieces stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)
- 125 g salted butter
- 250 g golden syrup
- 50 g stem ginger syrup (from stem ginger jar)
- 1 ½ tbsp ground ginger
- ¾ tsp ground cinnamon
- 150 g dark brown sugar
- 375 g self-raising flour
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 3 eggs
- 360 g full cream milk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1480.6 kJ / 352.5 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 56.9 g
- Yağ
- 11.2 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 426.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Shortcrust pastry
5 Min
Pear and peach crumble
50 Min
Mixed berry clafoutis
40 Min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
Traditional Christmas cake
3h 15min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Gingerbread
1 godz. 30 min
Date and nut loaf
1h 20min
Shortbread
1 Std.
Caribbean carrot cake
2h 10min