Double ginger and pear cake
TM6 TM5 TM31

Double ginger and pear cake

4.1 ( 13 değerlendirme )

Malzemeler

Caramel

  • 50 g salted butter
  • 100 g dark brown sugar
  • 4 pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways

Ginger cake

  • 6 pieces stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)
  • 125 g salted butter
  • 250 g golden syrup
  • 50 g stem ginger syrup (from stem ginger jar)
  • 1 ½ tbsp ground ginger
  • ¾ tsp ground cinnamon
  • 150 g dark brown sugar
  • 375 g self-raising flour
  • 1 ½ tsp bicarbonate of soda
  • 3 eggs
  • 360 g full cream milk

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
352.5 kcal / 1480.6 kJ
Protein
5.1 g
Yağ
11.2 g
Karbonhidrat
56.9 g
Lif
2.7 g
Doymuş Yağ
6.8 g
Sodyum
426.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler