Double ginger and pear cake

Double ginger and pear cake

3.9 15 değerlendirme
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa 35 dk
16 portion

Malzemeler

Caramel
  • salted butter
    50 g
  • dark brown sugar
    100 g
  • pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways
    4
Ginger cake
  • stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)
    6 pieces
  • salted butter
    125 g
  • golden syrup
    250 g
  • stem ginger syrup (from stem ginger jar)
    50 g
  • ground ginger
    1 ½ tbsp
  • ground cinnamon
    ¾ tsp
  • dark brown sugar
    150 g
  • self-raising flour
    375 g
  • bicarbonate of soda
    1 ½ tsp
  • eggs
    3
  • full cream milk
    360 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 426.7 mg
Protein 5.1 g
Kalori 1480.6 kJ / 352.5 kcal
Yağ 11.2 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 6.8 g
Karbonhidrat 56.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...