Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 30 g queijo parmesão
- 50 g cebola
- 1 dente de alho
- 200 g curgete cortada em pedaços
- 20 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 100 g ervilhas descongeladas
- 200 g água
- 200 g tomate em pedaços
- 200 g atum fresco s/ pele e s/ espinhas cortado em pedaços
- 1 c. sopa de coentros, só as folhas
- ½ c. chá de sal
- 10 placas de lasanha
Béchamel
- 30 g azeite extra virgem (02% acidez)
- 50 g farinha
- 500 g leite de coco
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 496 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fofo de peixe
1h 10min
Lasanha de bacalhau
1h 50 min
Fricassé de pescada
1h 10min
Lasanha de salmão e camarão
1h 30min
Filetes de peixe com arroz malandro de cenoura
35 Min
Empadão de peixe e ervilhas
1h 30min
Empadão de peixe
1h
Soufflé de peixe
1h
Arroz de pescada com alho-francês
35 Min
O 1º bacalhau espiritual
40min
Empadão de peixe
1h 15 min
Lasanha de atum e espinafres
1h 15 min