Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 30 g queijo parmesão
- 50 g cebola
- 1 dente de alho
- 200 g curgete cortada em pedaços
- 20 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 100 g ervilhas descongeladas
- 200 g água
- 200 g tomate em pedaços
- 200 g atum fresco s/ pele e s/ espinhas cortado em pedaços
- 1 c. sopa de coentros, só as folhas
- ½ c. chá de sal
- 10 placas de lasanha
Béchamel
- 30 g azeite extra virgem (02% acidez)
- 50 g farinha
- 500 g leite de coco
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 496 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Empadão de peixe e ervilhas
1 Std. 30 Min
Pescada no forno
50min
Empadão surpresa de bacalhau
1h 5min
Empadão de peixe
1 Std.
Empadão de peixe
1 Std. 15 Min
Empadão de bacalhau
1 Std. 10 Min
Peixe escondido da horta
1 Std. 20 Min
Empadão de brócolos com peixe
1 Std. 35 Min
Fofo de peixe
1 Std. 10 Min
Lasanha de salmão e camarão
1 Std. 30 Min
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1 Std. 10 Min
Pescada com camarão à Ogando
30 min