Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 30 g queijo parmesão
- 50 g cebola
- 1 dente de alho
- 200 g curgete cortada em pedaços
- 20 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 100 g ervilhas descongeladas
- 200 g água
- 200 g tomate em pedaços
- 200 g atum fresco s/ pele e s/ espinhas cortado em pedaços
- 1 c. sopa de coentros, só as folhas
- ½ c. chá de sal
- 10 placas de lasanha
Béchamel
- 30 g azeite extra virgem (02% acidez)
- 50 g farinha
- 500 g leite de coco
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 496 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz de peixe
55min
Lasanha de atum e espinafres
1h 15min
Fofo de peixe
1h 10min
Empadão de peixe
1u.
Gratinado de lulas
1h 30 min
Bacalhau à comadre
1h 10min
Gratinado de peixe
1h 10min
Empadão de peixe
1h 15min
Empadão de vitela com 2 purés
1h 35min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50min
Lasanha de curgete e bacalhau
1u.
Bacalhau com espinafres e cenoura
50min