Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di cipollotti a pezzi, di cui 3 cm di parte verde
- 20 g di olio di sesamo
- 450 g di carote, pelate e a pezzi (3 cm)
- 130 g di acqua
- 10 g di salsa tamari forte
- 600 g di petti di pollo a pezzi (3 cm)
- 200 g di funghi shiitake freschi, puliti e in quarti
- 100 g di germogli di fagioli mungo, freschi o in scatola
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelato e a lamelle
-
1
cucchiaino di pasta di curry giallo
veya 1 - 2 pizzichi di peperoncino di cayenna secco, a piacere - 150 g di vermicelli di riso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1824 kJ / 434 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo alla Cantonese con verdure
25 min
Zuppa harira marocchina
40 min
Harira
40 min
Chawan mushi
35 min
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50 min
Nems
1h
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1 godz. 10 min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Polpette speziate e noodles
1 godz. 10 min
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3h 15min
Curry di pollo Cape Malay
1h
Involtini primavera vietnamiti
40 min