Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di cipollotti a pezzi, di cui 3 cm di parte verde
- 20 g di olio di sesamo
- 450 g di carote, pelate e a pezzi (3 cm)
- 130 g di acqua
- 10 g di salsa tamari forte
- 600 g di petti di pollo a pezzi (3 cm)
- 200 g di funghi shiitake freschi, puliti e in quarti
- 100 g di germogli di fagioli mungo, freschi o in scatola
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelato e a lamelle
-
1
cucchiaino di pasta di curry giallo
veya 1 - 2 pizzichi di peperoncino di cayenna secco, a piacere - 150 g di vermicelli di riso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1824 kJ / 434 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo katsu con curry e riso
1h 40 min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Pollo al curry verde
55min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4 Std. 5 Min
Hakodate Style Ramen
14 Std. 20 Min
Chicken Ramen
14 Std. 40 Min
Pollo agrodolce con riso
40 Min
Manzo al tamarindo con riso
9h 10 min
Zuppa di miso con soba
55min
Pollo speziato alle arachidi
50 min
Curry di pollo Cape Malay
1 Std.
Ramen giapponese
1h 40 min