Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi, lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di acqua tiepida
- 15 g di lievito di birra fresco
-
10
g di malto di orzo
veya 10 g di zucchero - 200 g di farina di forza
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 8 - 10 foglia di castagno, lavate e asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 708 kJ / 169 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 31.5 g
- Yağ
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette tradizionale
15sa 35 dk
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Nodini mediterranei
3u. 50min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Panini alle erbe
3h 5min
Pane multicereali
17h 30 min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min