Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi, lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di acqua tiepida
- 15 g di lievito di birra fresco
-
10
g di malto di orzo
veya 10 g di zucchero - 200 g di farina di forza
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 8 - 10 foglia di castagno, lavate e asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 708 kJ / 169 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 31.5 g
- Yağ
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane rustico
2 Std.
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pane multicereali
17h 30min
Pane di grano saraceno
2 godz. 35 min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane alla soia
3 Std. 10 Min
Baguette tradizionale
15h 35min
Spighette al kamut
3h 55min
Pane pugliese
29hod. 20min