Antipasto di funghi e capesante

Antipasto di funghi e capesante

3.0 5 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 12 capesante con la corolla
  • 12 gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di funghi freschi a tocchetti
  • 60 g di brandy
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 15 g di pangrattato
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 34.9 g
Kalori 1376 kJ / 329 kcal
Yağ 15.1 g
Karbonhidrat 6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...