Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 capesante con la corolla
- 12 gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi a tocchetti
- 60 g di brandy
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 15 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 15.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ananas al cartoccio
1 Std.
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Spiedini di frutta e cioccolato
30min
Paella
1 Std. 50 Min
Affogato al cioccolato e brandy
15min
Zuppetta di crostacei
40min
Pollo alla birra bruna
3h
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Stelle di mare
30min
Zuppa di vongole e uova
40min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20min
Brodetto romagnolo
50min