Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 capesante con la corolla
- 12 gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi a tocchetti
- 60 g di brandy
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 15 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 15.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpetti all'inferno
40min
Stelle di mare
30min
Linguine con salsa di melagrana e gamberoni
1 Std.
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1 Std.
Budini aromatici al pomodoro
1 Std. 10 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Bicchierini ai tre peperoni
55 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min