Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di bieta a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di patate, pelate ed a pezzi (1 cm)
- 40 g di cipolla a metà
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 600 g di acqua
- 50 g di latte
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 400 g di crostini di pane
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 78.4 g
- Yağ
- 7.1 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di indivia belga e speck
50 min
Vellutata d'inverno
50 min
Cavolo rosso stufato
45 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Crema di finocchi
35 min
Vellutata di verza al vino bianco
50 min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10 min
Purè di zucca e porri
45 min
Zuppa di patate e spinaci
1h
Vellutata di cavolfiore
50 min
Catalogna con olive e capperi
50 min
Crema di broccoli e porri
45 min