Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 raw prawns, peeled
- 50 g olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1716 kJ / 408 kcal
- Protein
- 23.135 g
- Karbonhidrat
- 37.482 g
- Yağ
- 16.619 g
- Lif
- 9.456 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35 min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Artichoke and bean ragout
1hod. 30min
Umami paste
5min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Som tum (Thai green papaya salad)
20min
Sweetcorn and black rice salad
1h