Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 raw prawns, peeled
- 50 g olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1716 kJ / 408 kcal
- Protein
- 23.135 g
- Karbonhidrat
- 37.482 g
- Yağ
- 16.619 g
- Lif
- 9.456 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 Min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 min
Basil pesto
10 min
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10 min
Sun-dried tomato tartare
15min
Spicy eggs with tomato sauce
30 min
Sardines with tomato couscous
55 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Potted baby vegetables
6h 15 min
Green goodness soup
10 min
Japanese-style dressing
5 min
Crispy bread with tapenade
45 Min