Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La gelée au maury
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de vin rouge, type maury
- 20 g de chocolat noir amer
Le biscuit aux noix
- 85 g de sucre en poudre
- 20 g de fécule de maïs
- 75 g de cerneaux de noix
- 2 œufs
- 10 g de beurre doux
- 2 blancs d'œufs
Le foie gras
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g env.)
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de vin rouge, type maury
- 10 g de liqueur de café
- 1 c. à café de cacao en poudre
- ½ c. à café de café instantané
- 600 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1167.4 kJ / 282.1 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 24.7 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30min
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13 godz.
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4 Std. 45 Min
Dessert meringué comme un mojito
9h
Baba au rhum
3 Std.
Foie gras de canard
72 godz.
Choux au tarama
1h 45min
Choux façon tiramisu
1 Std. 50 Min
Eclairs au foie gras
3h 15min
Pâte à chou
2h