Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kürbissuppe
- 100 g Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 200 g Weißwein (z.B. Riesling, trocken)
- 2 Schalotten
- 30 g Butter
- 400 g Hokkaido-Kürbis, mit Schale, in Würfeln (3 cm)
- 400 g Geflügelfond, hell
- 200 g Sahne
- 1 Sternanis
- 4 Garnelen, roh, mit Kopf und Schale (möglichst Wildgarnelen)
- 10 g Ingwer, frisch, gerieben
- 60 g Erdnusscreme
- 25 g Tandoori-Paste, gelb
- 50 g Reiswein (Mirin)
- 40 g Erdnussöl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer aus der Mühle
Topping und Fertigstellung
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 EL Erdnussöl
- 2 EL Erdnuss, geröstet, gesalzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2517 kJ / 601 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50 min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 Std.
Currycremesuppe mit Spargel und Krabben
35min
Erbsencremesuppe
25min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Vitello Tonnato
48h
Kalbstafelspitz
50 min
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5 Std.
Brunnenkresse-Süppchen
30 Min
Bouillabaisse
1h
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min