Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kürbissuppe
- 100 g Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 200 g Weißwein (z.B. Riesling, trocken)
- 2 Schalotten
- 30 g Butter
- 400 g Hokkaido-Kürbis, mit Schale, in Würfeln (3 cm)
- 400 g Geflügelfond, hell
- 200 g Sahne
- 1 Sternanis
- 4 Garnelen, roh, mit Kopf und Schale (möglichst Wildgarnelen)
- 10 g Ingwer, frisch, gerieben
- 60 g Erdnusscreme
- 25 g Tandoori-Paste, gelb
- 50 g Reiswein (Mirin)
- 40 g Erdnussöl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer aus der Mühle
Topping und Fertigstellung
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 EL Erdnussöl
- 2 EL Erdnuss, geröstet, gesalzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2517 kJ / 601 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bouillabaisse
1h
Winterliche Karottensuppe mit gebackenem Wachtelei
55 min
Andalusische Fischsuppe
50 min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40min
Currycremesuppe mit Spargel und Krabben
35 min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4h 30min
Fischsuppe
1 Std. 40 Min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Steinpilz-Risotto
40min
Meerrettichsuppe
45 min