Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g brauner Zucker
veya 20 g Zucker - 150 g roter Portwein
- 200 g Orangensaft, frisch gepresst
- 500 g Feigen, getrocknet (Softfeigen), in Stücken (2 cm)
- 1 rote Chilischote, getrocknet, klein, zerbröselt
- 50 g Schwarze Johannisbeer-Konfitüre (z.B. von Schwartau)
- 25 g Pinienkerne
- 80 g Balsamico, dunkel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2161 kJ / 516 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quittenchutney
55 min
Aprikosen-Curry-Sauce
35 min
Ananas-Chutney
35 min
Apfel-Cranberry-Chutney
45 min
Mango-Chili-Chutney zu Fisch und Geflügel
20 min
Feigen-Kirsch-Chutney
45 min
Preiselbeer-Chutney
20 min
Rhabarber-Salsa
15 min
Erdbeer-Mango-Chutney
2 Std. 30 Min
Quitten-Meerrettich
30 min
Balsamico-Feigen
40 min
Zwetschgen-Chutney
50 min