Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g brauner Zucker
veya 20 g Zucker - 150 g roter Portwein
- 200 g Orangensaft, frisch gepresst
- 500 g Feigen, getrocknet (Softfeigen), in Stücken (2 cm)
- 1 rote Chilischote, getrocknet, klein, zerbröselt
- 50 g Schwarze Johannisbeer-Konfitüre (z.B. von Schwartau)
- 25 g Pinienkerne
- 80 g Balsamico, dunkel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2161 kJ / 516 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1h
Erdbeer-Mango-Chutney
2h 30min
Ananas-Chutney
35 Min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1h
Erdbeerchutney
35 Min
Rote Zwiebel Marmelade mit Vanille und Hot Coffee Spice
45min
Balsamico-Feigen
40min
Zwetschgen-Chutney
50min
Feigen-Kirsch-Chutney
45min
Mango-Chutney
1h
Balsamico-Gelee
5h 20min
Cranberry-Rosmarin-Chutney
40min