Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g brauner Zucker
veya 20 g Zucker - 150 g roter Portwein
- 200 g Orangensaft, frisch gepresst
- 500 g Feigen, getrocknet (Softfeigen), in Stücken (2 cm)
- 1 rote Chilischote, getrocknet, klein, zerbröselt
- 50 g Schwarze Johannisbeer-Konfitüre (z.B. von Schwartau)
- 25 g Pinienkerne
- 80 g Balsamico, dunkel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2161 kJ / 516 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trüffelrisotto
45min
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24h
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1hod.
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8h
Mango Chutney
50min
Feigensenf
1hod.
Maronencremesuppe
1hod. 30min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Feigen-Kirsch-Chutney
45min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25min
Balsamico-Feigen
40 min
Ananas-Chutney
35min