Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Olivenöl
- 1 Dose Sauerkraut (Abtropfgew. 285 g), abgetropft und grob geschnitten (z.B. Mildessa von Hengstenberg)
- 320 g Risottoreis
- 770 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 200 g Schmand
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2107 kJ / 503 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 3.5 g
Alternatif tarifler
Graupen-Erbsen-Risotto
40min
Grünkohlrisotto
40min
Grünkohl-Risotto
50 dk
Rotkohl-Risotto
50 dk
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35 dk
Sauerkrautpuffer ratzfatz fertig
20min
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35 dk
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 dk
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Risotto mit Sauerkraut
30 dk
Erbsen-Risotto
50 dk