Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Olivenöl
- 1 Dose Sauerkraut (Abtropfgew. 285 g), abgetropft und grob geschnitten (z.B. Mildessa von Hengstenberg)
- 320 g Risottoreis
- 770 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 200 g Schmand
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2107 kJ / 503 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 3.5 g
Alternatif tarifler
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1h
Erbsen-Risotto
50min
Risotto mit Sauerkraut
30min
Möhren-Senfgurken-Ragout
45min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Sonnenweizen-Spinat-Auflauf
1h
Grünkohl-Risotto
50min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min