Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Olivenöl
- 1 Dose Sauerkraut (Abtropfgew. 285 g), abgetropft und grob geschnitten (z.B. Mildessa von Hengstenberg)
- 320 g Risottoreis
- 770 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 200 g Schmand
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2107 kJ / 503 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 3.5 g
Alternatif tarifler
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35 Min
Möhren-Senfgurken-Ragout
45 Min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 min
Möhren-Tomaten-Risotto mit Tatar
40 min
Rotkohl-Risotto
50 min
Apfel-Risotto mit gekochtem Schinken
30 min
Erbsen-Risotto
50 min
Grünkohlrisotto
40 min
Grünkohl-Risotto
50 min
Petersilienwurzel-Risotto
40 min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 Min
Graupen-Risotto mit Paprika
45 Min