Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 80 g Olivenöl
- 400 g stückige Tomaten, konserviert
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 20 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 15 Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 15 Oliven, grün, entsteint, halbiert
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1459 kJ / 348 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomaten-Kapern-Pasta
35min
Melanzane alla Parmigiana
1h 10min
Risotto milanese
35min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
Pasta e Fagioli
35min
Tintenfischsauce
40min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1h 10min
Sauce all'amatriciana
20 min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55 Min
Auberginen-Pasta
30 min
Pasta alla Putanesca
45 min
Aubergine-Parmaggiana
1h 10min