Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)

Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)

Değerlendirme yok
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 15 dk
2 Portionen

Malzemeler

  • Wasser
    450 g
  • Thymian Blätter abgezupft
    ½ Zweigchen
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Peterli Blätter abgezupft
    ½ Bund
  • Salz nach Belieben
    ¾ TL
  • Kalbsvoressen in Stücken (2 cm)
    300 g
  • Pfeffer nach Belieben
    ½ TL
  • Rüebli in Scheiben (5 mm)
    150 g
  • Lauch in Scheiben (5 mm)
    100 g
  • Champignons, frisch geviertelt
    150 g
  • Butter
    10 g
  • Mehl
    10 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1080.4 mg
Protein 35.3 g
Kalori 1270.8 kJ / 303.7 kcal
Yağ 8.6 g
Lif 4.7 g
Doymuş Yağ 3.9 g
Karbonhidrat 22.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...