Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rindsvoressen und Gemüse
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 EL Butter
- 600 g Rindsvoressen (Schulter), in Würfeln (3 cm)
- 1 ¾ TL Salz
- 100 g Rotwein
- 300 g Wasser
- 2 EL Mehl
- 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 250 g Stangensellerie, geschält, in Stücken (1 cm)
- 150 g Kürbis (z.B. Butternut), geschält, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Pastinaken, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 1 Birne (ca. 160 g), mit Kerngehäuse, in Scheiben (1 cm)
Pasta
- 2000 g Wasser
- 1 EL Salz
- 300 g Pasta, trocken (z. B. Papardelle oder Tagliatelle)
- 1 EL Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2587 kJ / 612 kcal
- Protein
- 45.6 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfelwähe
1h 15min
Ghackets mit Hörnli
30min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Riz Casimir
45min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h
Züri-Gschnätzlets
50min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min
Kartoffelstock nature
55min