Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Butter
- 320 g Risottoreis (z. B. Arborio oder Carnaroli)
- 400 g Tomaten, entkernt, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Safranfäden
- 1 EL Thymian, getrocknet
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 700 g Wasser
- 50 g Speckwürfeli
- 50 g Schinken, in Tranchen, in Streifen
- 300 g Kalbsfleisch, geschnetzelt
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Weisswein, trocken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2440 kJ / 583 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Poulet-Stroganoff
50 min
Risotto Cinque P
30 min
Älpler Magronen
45 min
Risotto milanese
30 min
Älpler Magronen
45 min
Bündner Capuns
35 min
Älplermagronen
30 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10 min
Riz Casimir
45 min
Ghackets mit Hörnli
30 min