Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g reife Tomaten, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 80 g grüne Paprika, in Stücken
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Salatgurke, in Stücken
- 10 g Rotweinessig
- ½ TL Salz
- 10 - 20 g Olivenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.7 g
Alternatif tarifler
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 Std. 30 Min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30min
Kalte Caprese-Suppe
2h 15min
Gurken-Melonen-Suppe
40min
Erdbeer-Gazpacho
40min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1h 20min
Gazpacho Andalusia
40min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 Std. 50 Min
Kalte Gurkensuppe
15 Min
Risotto mit Steinpilzen
50min