Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1800 g water
- 60 g pak choy
- 250 g yellow noodles
- 8 quail eggs
- 25 g fresh red chilli
- 6 - 7 dried chillies, soaked to soften
- 60 g vegetable oil
- 45 g torch ginger flower, cut in thin slices (see Tips)
- 1 ¼ tsp curry powder
- 45 g dried shrimp (ebi shrimp)
- 60 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 60 g coconut milk
- 1 tsp sea salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp Chicken stock paste
- 4 raw tiger prawns (approx. 200 g)
- 60 g firm tofu, cut into pieces
- 60 g lemon basil leaves (see Tips)
- 60 g fried shallots
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2541.7 kJ / 607.5 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Karbonhidrat
- 63.6 g
- Yağ
- 27.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 1041.4 mg
Alternatif tarifler
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
All-in-one chicken congee
35 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Virgin watermelon margarita
6 Std. 10 Min
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
35 min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min