Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1800 g water
- 60 g pak choy
- 250 g yellow noodles
- 8 quail eggs
- 25 g fresh red chilli
- 6 - 7 dried chillies, soaked to soften
- 60 g vegetable oil
- 45 g torch ginger flower, cut in thin slices (see Tips)
- 1 ¼ tsp curry powder
- 45 g dried shrimp (ebi shrimp)
- 60 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 60 g coconut milk
- 1 tsp sea salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp Chicken stock paste
- 4 raw tiger prawns (approx. 200 g)
- 60 g firm tofu, cut into pieces
- 60 g lemon basil leaves (see Tips)
- 60 g fried shallots
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2541.7 kJ / 607.5 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Karbonhidrat
- 63.6 g
- Yağ
- 27.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 1041.4 mg
Alternatif tarifler
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 Std. 15 Min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1 Std. 10 Min
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
1h 20min
Portobello Mushroom Rolls
1h 30min
Nasi Lemak
45 min
"Egg and sausage" breakfast sandwich
1h
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min