Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di vongole, fatte spurgare in acqua e sale
- 350 g di ceci bianchi lessi
- 400 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante fresco
- 320 g di pasta secca, tipo lagane o pappardelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 73.1 g
- Yağ
- 13.6 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e ceci
40 Min
Pasta integrale fagioli e cozze
1 Std.
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1 Std.
Lagane e ceci in purea
1 Std. 20 Min
Lagane e ceci
1 Std.
Tagliolini con gamberi e carciofi
40 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Baccalà gratinato
1 Std.
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 Min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
2 Std. 20 Min