Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lagane
- 400 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b. per infarinare
- 210 g di acqua
Condimento
- 320 g di ceci in scatola, scolati
- 60 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino fresco a pezzi
- 250 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2297 kJ / 549 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 96.5 g
- Yağ
- 12.7 g
- Lif
- 8.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e ceci
40min
Pasta e lenticchie
50 Min
Pasta integrale fagioli e cozze
1 Std.
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Quadrucci e piselli in brodo
1 Std. 20 Min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1 Std.
Pasta e piselli
35min
Lagane e ceci
1 Std.
Millecosedde alla calabrese
1 Std. 30 Min
Lagane, ceci e vongole
30 Min