Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lagane
- 400 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b. per infarinare
- 210 g di acqua
Condimento
- 320 g di ceci in scatola, scolati
- 60 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino fresco a pezzi
- 250 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2297 kJ / 549 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 96.5 g
- Yağ
- 12.7 g
- Lif
- 8.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e lenticchie
50 dk
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 dk
Pasta e fagioli alla napoletana
40 dk
Pasta e ceci con pomodorini
40 dk
Pasta e piselli
35 Min
Lagane e ceci
1sa
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 dk
Cavatelli di 'nduja al pomodoro e fagioli
55min
Pasta e patate con provola
1sa
Lagane, ceci e vongole
30min
Pasta patate e provola
55min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 dk