Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 dentes de alho
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 10 g coentros
- 50 g manteiga
- 1000 g lulas inteiras médias limpas
- 250 g batata cortada em pedaços pequenos
- 150 g cenoura cortada em pedaços pequenos
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g miolo de camarão cortado em pedaços pequenos
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 40 g azeite
- 150 g tomate em pedaços
- 15 g farinha
- 1 pitada de pimenta
- 50 g vinho branco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1580.6 kJ / 377.8 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Karbonhidrat
- 25.3 g
- Yağ
- 16.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 779 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz de tamboril e camarão
45 min
Pescada com camarão à Ogando
30 min.
Lulas guisadas
50min
Arroz de berbigão da avó da Catarina
2 godz. 50 min
Choquinhos à Bulhão Pato
30 min.
Arroz de amêijoas à algarvia
2 godz. 30 min
Arroz de marisco
45 min
Tamboril à americana
40 min
Lulas recheadas
1óra 15p
Polvo com creme de curgete
1 godz. 5 min
Arroz de polvo
1óra 15p
Açorda de marisco
30 min.