Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di olio di oliva leggero
- 1 mazzetto guarnito (alloro, timo, gambi di prezzemolo), lavato e asciugato
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi grossi (5 cm)
- ½ - 1 spicchio di aglio
- ½ - 1 peperoncino secco piccante
- 1 scarola, lavata, asciugata e a listarelle
- ½ cucchiaino di sale
- 8 - 10 pomodori ciliegino
- 2 cucchiai di pinoli tostati
- 5 - 10 gocce di Tabasco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Insalata di calamari e pesche
40 Min
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 Min
Baccalà con peperoni cruschi
50 phút
Arista all'arancia
8h 35min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Alici alla Reggina
45 phút
Trippa alla romana
2 Std.
Baccalà alla livornese
35min
Contorno di carciofi alla menta
1h 10min