Abóbora assada com creme de hortelã e azeite de ervas aromáticas e avelã

5.0 2 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa
4 doses

Malzemeler

  • abóbora-manteiga (1500 g aprox.)
    1
  • sal
    2 c. chá de
  • hortelã só as folhas
    5 pés de
  • coentros só as folhas
    10 g
  • azeite mais q.b. p/ untar e regar
    100 g
  • alho
    3 dentes de
  • limão raspa e sumo
    1
  • queijo-creme
    250 g
  • iogurte grego natural
    125 g
  • Avelã torrada picada grosseiramente, q.b. p/ servir

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 1416 mg
Protein 8.8 g
Kalori 2248 kJ / 537.3 kcal
Yağ 46.9 g
Lif 5 g
Doymuş Yağ 15.6 g
Karbonhidrat 25.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...