Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 Stängel Dill, abgezupft
- 1 rote Zwiebel (50 g), halbiert
- 1 Bund Radieschen
- 1 Apfel, rot (z.B. Elstar), geviertelt, entkernt
- 60 g Gewürzgurken, in Stücken
- 200 g Schmand
- 200 g Saure Sahne
- 30 g Sahne
- 1 EL Weißweinessig
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 500 g Wasser
- ½ TL Kümmel, ganz
- 700 g Kartoffeln, klein, mit Schale
- 8 Matjesfilets, küchenfertig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2605 kJ / 621 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 godz.
Matjesstulle mit Kressedip
2 godz. 40 min
Forelle mit Kartoffel-Gurken-Gemüse
1 godz.
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 min
Matjes-Katersalat
55min
Asia-Lachs mit Gurkensalat
45 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Panierter Fisch mit Remoulade
40min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Heringsstipp mit Drillingen
1 godz.