Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 Stängel Dill, abgezupft
- 1 rote Zwiebel (50 g), halbiert
- 1 Bund Radieschen
- 1 Apfel, rot (z.B. Elstar), geviertelt, entkernt
- 60 g Gewürzgurken, in Stücken
- 200 g Schmand
- 200 g Saure Sahne
- 30 g Sahne
- 1 EL Weißweinessig
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 500 g Wasser
- ½ TL Kümmel, ganz
- 700 g Kartoffeln, klein, mit Schale
- 8 Matjesfilets, küchenfertig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2605 kJ / 621 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1 Std. 40 Min
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Seelachs mit Dijon-Senfsauce und Currycroûtons
35min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40 Min
Matjes-Katersalat
55min
Glückstädter Matjestopf
3 godz. 30 min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 Min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50min
Gedämpfter Kabeljau mit Speckstippe und Kartoffel-Erbsen-Püree
1h
Kabeljau in Senfsauce
40 Min