Cihazlar ve Aksesuarlar
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Hazırlık 5 dk
Toplam 45 dk
15 rolls
Malzemeler
-
cream crackers6 pieces
-
fresh water chestnuts peeled150 g
-
carrot cut into 550 g
-
shallots peeled50 g
-
500 g minced chickenminced pork500 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
salt1 tsp
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
cooking oil plus extra for brushing1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
light soy sauce1 tsp
-
egg1
-
dried bean curd sheets cleaned with wet kitchen towel15 pieces
-
water1015 g
-
cooking oil plus extra for greasing200 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 roll
Sodyum
197.3 mg
Protein
6.5 g
Kalori
1001.7 kJ /
239.4 kcal
Yağ
22.7 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
4.9 g
Karbonhidrat
3.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
There is always Room at our Table
36 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 dk
Sesame Chicken Mee Sua
40 dk
Dried Scallop Fish Slice Congee
30 dk
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1sa 20 dk
Braised Chicken Feet and Abalone
50 dk
Sea Vegetable Stew
55 dk
Vegetarian Beehoon
25 dk
Cantonese Steamed Fish
40 dk
Ayam Balado
45 dk
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Değerlendirme yok
Curry chicken
1sa
Teochew Seafood Porridge
45 dk