Cihazlar ve Aksesuarlar
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 20 dk
6 portions
Malzemeler
Almond crumble
-
plain flour40 g
-
unsalted butter40 g
-
white sugar40 g
-
sea salt1 pinch
-
flaked almonds2 tbsp
Bay leaf crème anglaise
-
milk250 g
-
egg yolks4
-
white sugar20 g
-
fresh bay leaves5
Poached pears
-
hot water250 g
-
dry white wine450 g
-
almond liqueur70 g
-
white sugar30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
star anise1
-
cinnamon quill1
-
Beurre Bosc pears ripe but not soft, peeled and cored6
-
brown sugar60 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
58.6 mg
Protein
5.4 g
Kalori
2068.3 kJ /
494.3 kcal
Yağ
11.1 g
Lif
8.7 g
Doymuş Yağ
5.3 g
Karbonhidrat
77.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1sa 30 dk
Cooking Long Pasta
Değerlendirme yok
Spiralized Carrot Pickles
Değerlendirme yok
Browned pork mince
20 dk
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 dk
Chunky guacamole
10 dk
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 dk
Mushroom risotto
30 dk
Versatile Smooth Soup
45 dk
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20 dk
Burnt orange marmalade
14sa 20 dk
Fruity dream
10 dk