Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 sprigs fresh parsley, plus extra leaves to garnish
- 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 4 slices lemon
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- vegetables of choice
- sauce of choice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 301.9 kJ / 72.2 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 1.3 g
- Yağ
- 6.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 7.6 mg
Alternatif tarifler
Boiled Eggs
20min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Cooking potatoes
45 dk
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2sa 20 dk
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 Std. 5 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Simple steamed salmon
30min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 dk
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50 phút
Poached eggs with blade cover
30min