Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filet de cabillaud 115 - 140 g par pièce
- ½ c. à thé de sel selon le goût
- ¼ c. à thé de poivre noir moulu selon le goût
- 115 g d'oignon, coupée en morceaux
- 15 g d'huile d'olive vierge extra
- 2 gousse d'ail
- 225 g chou de Bruxelles, élagué
- 85 g chou palmier noir de Toscane (cavolo nero) côte centrale enlevée, tranchée finement
- 285 g de fond de volaille, à faible teneur en sodium
- 1 citron zeste uniquement
- 4 c. à soupe pignons de pin grillés pour garnir
- citron en quartiers, pour servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1497.9 kJ / 358 kcal
- Protein
- 47.5 g
- Karbonhidrat
- 15.2 g
- Yağ
- 12.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 541.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de crevettes aux vermicelles
30 min
Spaghettis bolognaise aux noisettes
30 min
Sirop chai
35 min
Salade de crevettes épicées, carottes et concombres émincés
20 Min
Chips de chou frisé
Değerlendirme yok
Smoothie aux noix de cajou et au cacao
Değerlendirme yok
Salade de maïs grillé, vinaigrette à la coriandre
25min
Risotto
30 min
Takoyaki de poulpe
20 Min
Riz Pilaf
40min
Blinis
1h
Pad thaï au poulet
2h