Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g onions, cut into quarters
- 40 g sunflower oil, plus extra for frying
- 300 g lentils
- 1600 g water
- 2 tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
-
50
g Egyptian rice, rinsed
veya 50 g short-grain rice, rinsed - 10 g olive oil
- 200 g onions, cut into halves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2477 kJ / 592 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Karbonhidrat
- 54.1 g
- Yağ
- 33.4 g
Alternatif tarifler
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30 min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1 godz. 5 min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30 min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Fish tagine with tahini
1h 15 min
Red lentil soup with cumin
55min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35 min
Chicken moghrabieh
1h 25min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min