![Béarnaise sauce Béarnaise sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5803344B-E8E4-4A5F-83EC-B5F6B1A5B237/Derivates/f67a4cd4-a8a8-4eb4-8fdf-8b1607577ab6.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oz shallots, halved
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1179.9 kJ / 282 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 2.4 g
- Yağ
- 29.2 g
- Doymuş Yağ
- 17.9 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 397.4 mg
Alternatif tarifler
Gazpacho
1 godz. 15 min
Lemon Sorbet
8 godz. 30 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1 godz.
Hollandaise Sauce
15 min
Béarnaise sauce
10 Min
Béarnaise sauce
15 min
Béarnaise sauce
20 min
Chili Jelly
1h 40min
Kalamata Tapenade
5 Min
Béarnaise Sauce
15 min