![Vanilla Sauce (Crème Anglaise) Vanilla Sauce (Crème Anglaise)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A42A82E7-54C8-415A-B1CF-58E3CE0BBA51/Derivates/359BD327-B1A8-4598-B556-C9FCA35FFFD7.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 egg yolks, from large eggs
- 8 oz milk
- 1 pinch salt (isteğe bağlı)
- 2 oz sugar
- ½ vanilla bean pod
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 563.2 kJ / 134.6 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 17.5 g
- Yağ
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 31.1 mg
Alternatif tarifler
Berry Mousse
4h 50min
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Lemon Meringue Pie
2sa 30 dk
Brioche
8 godz.
Béchamel Sauce
15 dk
Sabayon (Zabaglione)
15 dk
Crème Caramel (Flan)
3h
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2 Std.
Pie Crust
5 min
Caramels
3h 40min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 godz. 15 min