Cihazlar ve Aksesuarlar
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 55 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Dumpling'ler
-
Çedar peyniri parçalara bölümüş (2-3 cm)50 g
-
maydanoz yaprağı, taze4 filiz
-
un140 g
-
tereyağı20 g
-
kabartma tozu1 tk
-
tuz¼ tk
-
karabiber¼ tk
-
süt40 g
-
yumurta1
Güveç
-
un70 g
-
dana kol küp küp kesilmiş (3.5-4 cm)800 g
-
tuz1 ¾ tk
-
karabiber¾ tk
-
soğan ikiye bölünmüş150 g
-
zeytinyağı ekstra 4 yk zeytinyağı15 g
-
defne yaprağı, kurutulmuş1
-
kekik, taze sadece yaprakları4 filiz
-
su500 g
-
500 g sebze suyumalt birası500 g
-
kültür mantarı dörde bölünmüş150 g
-
havuç orta boy, dilimlenmiş (5 mm)100 g
-
maydanoz (isteğe bağlı) sadece yaprakları, süslemek için
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1516.7 mg
Protein
54.1 g
Kalori
3494.1 kJ /
835.1 kcal
Yağ
40.1 g
Lif
3.5 g
Doymuş Yağ
12.4 g
Karbonhidrat
53.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Ev Yapımına Güveniyoruz
40 Tarif
Türkiye
Türkiye
MANIFESTO TÜRKİYE
200 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Asya Salata
35 dk
Sicilya Usulü Arançini
3sa 50 dk
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Osso Buco ve Safranlı Risotto
4sa 30 dk
Frambuaz ve Fesleğenli Sangria
40 dk
Tempura Sebzeler
40 dk
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1sa
Sebzeli Karides
40 dk
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Değerlendirme yok
Meyve Soslu, Lor ve İrmikli Gnocchi
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5sa 20 dk
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3sa 10 dk