Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 100 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 diş sarımsak
- 100 g kereviz, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 100 g havuç, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 1 soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 430 g kıyma, 3-4 parça halinde
- 40 g zeytinyağı
- 400 g domates, dörde bölünmüş
- 100 g domates püresi
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- 2 yk mısır nişastası 4 yk soğuk suda eritilmiş
- 4 filiz fesleğen yaprağı, ince doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2749.7 kJ / 657.2 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Karbonhidrat
- 27.4 g
- Yağ
- 46.9 g
- Doymuş Yağ
- 15.2 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 1258.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15min
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35min
Fıstık Ezmesi Kremalı Muzlu Cupcake
1h
Sotelenmiş Kabak
20 min
Muzlu Kek (Banana Bread)
1 Std. 50 Min
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
Değerlendirme yok
Caprese Wrap
10min
Sotelenmiş Kuşkonmaz
20 min
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25min
Pratik Napoliten Pizza
50min
Sotelenmiş Mantar
20 min
Sotelenmiş Havuç (400 g)
20 min