Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 100 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 diş sarımsak
- 100 g kereviz, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 100 g havuç, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 1 soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 430 g kıyma, 3-4 parça halinde
- 40 g zeytinyağı
- 400 g domates, dörde bölünmüş
- 100 g domates püresi
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- 2 yk mısır nişastası 4 yk soğuk suda eritilmiş
- 4 filiz fesleğen yaprağı, ince doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2749.7 kJ / 657.2 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Karbonhidrat
- 27.4 g
- Yağ
- 46.9 g
- Doymuş Yağ
- 15.2 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 1258.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guacamole
15min
Yaban Mersini ve Ispanaklı Smoothie
10min
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35 Min
Sebzeli Chili Biberli Kinoa Salatası
50 dk
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1hod. 10min
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
Değerlendirme yok
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30min
Caprese Wrap
10min
Fırında Ispanaklı Yumurta
35 Min
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30min
Pesto Soslu Makarna Salatası
35 Min