Cihazlar ve Aksesuarlar
Pasta Salad with Trout and Vegetables
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
6 portions
Malzemeler
-
water36 oz
-
white wine7 oz
-
freshly squeezed orange juice3 ½ oz
-
salt1 ½ tsp
-
14 oz skinless salmon filletsskinless trout fillets14 oz
-
frozen green peas7 oz
-
fidelini (thin short dried pasta for soups) (e.g. mezze, penne rigate), 10 minutes cooking time8 ½ oz
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp1 oz
-
garlic clove1
-
capers rinsed1 oz
-
pitted black olives3 oz
-
cherry tomatoes quartered or halved13 oz
-
ground black pepper (isteğe bağlı)1 pinch
-
lemon juice (isteğe bağlı)½ oz
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
846.2 mg
Protein
21.1 g
Kalori
1650.5 kJ /
394.5 kcal
Yağ
13.5 g
Lif
4.4 g
Doymuş Yağ
2.4 g
Karbonhidrat
41.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 dk
Quick Thai Chicken Curry
40 dk
Chicken Garam Masala
50 dk
Frozen Fruit Sorbet
5 dk
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 dk
Cod with Citrus Butter
50 dk
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 dk
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1sa
Chocolate Chip Muffins
1sa
Apple Cake
1sa
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 dk
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 dk