Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 oz yellow onions, halved
- 4 ½ oz leek, cut into pieces
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 22 oz mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, zucchini, celery, tomatoes, chard, cooked dried beans, butternut squash), cut into pieces as needed
- 36 oz water
-
2
vegetable stock cubes
veya 2 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 1 tsp salt
- 4 ½ oz pasta, dry, type ditalini or similar short dried pasta
- 6 tsp extra virgin olive oil
- 6 fresh basil leaves
- 6 - 18 tsp Parmesan cheese, grated
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1153.4 kJ / 275.7 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Karbonhidrat
- 30.2 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 709 mg
Alternatif tarifler
Leek and Potato Soup
40 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min
Ratatouille
40 Min
Vegetable Soup
35 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Collard Greens
1h 5min
Mushroom Risotto
30 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Spanish Rice
30 Min