Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 7 oz provolone cheese, cubed (1 in.)
- 2 oz yellow onions
- 1 oz extra virgin olive oil
-
4
oz prosciutto, cut into pieces (1 in.)
veya 4 oz bacon, cured and smoked, sliced, cut into pieces (1 in.) - 12 oz arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp beef stock paste
- 28 oz water
- 1 packet/envelope saffron (approx. 15-20 threads or to taste)
- 1 oz unsalted butter
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp fresh ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2023 kJ / 483 kcal
- Protein
- 16.49 g
- Karbonhidrat
- 45.11 g
- Yağ
- 26.26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30min
Fettuccine Alfredo
40min
Spanish Rice
30min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Baked Brie Pie
50min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1h 10min
Mushroom Risotto
30min
Beef Stroganoff
1h
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Cacio e Pepe
30min
Parmesan Risotto (TM6)
30min