Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 7 oz provolone cheese, cubed (1 in.)
- 2 oz yellow onions
- 1 oz extra virgin olive oil
-
4
oz prosciutto, cut into pieces (1 in.)
veya 4 oz bacon, cured and smoked, sliced, cut into pieces (1 in.) - 12 oz arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp beef stock paste
- 28 oz water
- 1 packet/envelope saffron (approx. 15-20 threads or to taste)
- 1 oz unsalted butter
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp fresh ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2023 kJ / 483 kcal
- Protein
- 16.49 g
- Karbonhidrat
- 45.11 g
- Yağ
- 26.26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cacio e Pepe
30 min
Ham and Béchamel Croquettes
9 Std. 50 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1h 45 min
Mushroom Risotto
30 min
Potatoes with Chorizo
1h 25 min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 min
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Chicken Parmesan
1h 10 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Lemon Risotto
30 min
Parmesan Risotto (TM6)
30 min