Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 1000 g Marillen
- 1 Packung Gelierzucker 1:1 (à 1000 g)
- 40 g Zitronensaft
-
20
g Marillenschnaps
veya 20 g Rum
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 4685 kJ / 1118 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 268 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10 min
Powidl
8h
Marillenröster
30 λεπτ.
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10 min
Ribiselschnitten
1hod.
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10 min
Zwetschkenröster
1ωρ. 30 λεπτ.
Ribiselgelee
55min
Marillenkuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5 min
Marillenknödel "die Besten"
1hod.
Liptauer
15min