Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 105 g Rohrohrzucker
- 4 Gewürznelken
- ½ Vanilleschote, in Stücken (1 cm)
- 1350 g frische Zwetschken, halbiert, entkernt
- ½ - ¾ TL Zimt, gemahlen
- 1 - 2 Prisen Salz, unjodiert
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 800 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1092 kJ / 260 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10 min
Hollerkoch
2h 50min
Marillennektar
2hod.
Powidl
8h
Marillenröster
30 λεπτ.
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10 min
Ribiselgelee
55min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1ωρ. 35 λεπτ.
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5 min
Marillenmarmelade
35 λεπτ.
Marillenknödel "die Besten"
1hod.
Germknödel
1hod.