Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 105 g Rohrohrzucker
- 4 Gewürznelken
- ½ Vanilleschote, in Stücken (1 cm)
- 1350 g frische Zwetschken, halbiert, entkernt
- ½ - ¾ TL Zimt, gemahlen
- 1 - 2 Prisen Salz, unjodiert
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 800 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1092 kJ / 260 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Topfenknödel mit Marillenröster
1h 20min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Ribiselgelee
55 Min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Powidl
8h
Semmelknödel
50 Min
Marillennektar
2 Std.
Marillenröster
30p
Hollerkoch
2h 50 min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10min
Germknödel
1 Std.
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min