Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Vanilleschote (siehe Tipp)
- 1000 g frische Marillen
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 20 g Rum
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1759 kJ / 419 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 98 g
- Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Marillennektar
2 godz.
Powidl
8h
Marillenröster
30min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 godz. 10 min
Zwetschkenröster
1h 30min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Ribiselgelee
55min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Marillenkuchen
1h 30min
Marillenmarmelade
35 min