Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Vanilleschote (siehe Tipp)
- 1000 g frische Marillen
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 20 g Rum
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1759 kJ / 419 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 98 g
- Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Hollerkoch
2h 50 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Ribiselgelee
55 Min
Marillenröster
30 min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 min
Erdbeermarmelade
25 min
Marillennektar
2 Std.
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 Min
Marillenmarmelade
35 min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Powidl
8 Std.
Heidelbeermarmelade
55 Min