Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Vanilleschote (siehe Tipp)
- 1000 g frische Marillen
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 20 g Rum
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1759 kJ / 419 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 98 g
- Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Ribiselgelee
55min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Powidl
8h
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Marillennektar
2u.
Marillenmarmelade
35 Min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 godz. 20 min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 Min
Zitronenmelissesirup
5h 10 min
Marillenröster
30min
Hollerkoch
2h 50 min