Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g d'eau
- 900 g de pommes de terre, en petits morceaux
- 1 gousse d'ail
- 10 feuilles de persil frais
- 1 œuf battu
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- du sel
- 50 g de farine de blé, pour le plan de travail
- huile de friture
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1637 kJ / 391 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 Std. 10 Min
Harcha (galettes de semoule)
1h 10min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 Std.
Couscous tfaya au poulet
2 Std.
Boreks au fromage
35 Min
Amlou (pâte à tartiner aux amandes)
30min
Cachir de poulet aux olives
7 Std.
Tajine de boulettes merlan-sardines, sauce tomate et couscous
1hod. 15min
Nems veggies
1hod. 15min
Krachel (brioches à l’anis)
2 Std. 45 Min
Rghayef dial l'feran (crêpes feuilletées farcies)
1h 55min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 Min