Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 gousses d'ail
- ½ bouquet de coriandre fraîche, et 10 brins hachés pour parsemer
- ½ bouquet de persil frais
- 2 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 500 g de filets de sardine
- 40 de riz cru
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 500 g de tomates, en morceaux
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 1 c. à café de paprika
- 400 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, en fines rondelles
- sel
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2589 kJ / 616 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rfissa au poulet
1h 20 min.
Crêpes aux mille trous
1h 10 min
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1h 25 min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25 min
Krachel (brioches à l’anis)
2h 45min
Cachir de poulet aux olives
7小时
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Petits pains à la semoule
1h 50min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Amlou (pâte à tartiner aux amandes)
30 min
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13 Std. 10 Min
Harcha (galettes de semoule)
1h 10 min