Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 branche de céleri, en petits dés
- 1 oignon, en lamelles
- 1 carotte, en dés
- 500 g d'épaule d'agneau désossée, en cubes
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de ras el-hanout
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de tomates concassées en conserve
- 1000 g d'eau
- 200 g de pois chiches cuits
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1840 kJ / 443 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Masfouf (graines de couscous aux fruits secs)
1h 20 min.
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 min
Soupe miso au poisson et soba
Değerlendirme yok
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
1h 5min
Chorba tunisienne
45 min
Maakouda (galettes de pommes de terre)
1h 5min
Tajine de veau aux artichauts
1h 10 min
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35 min
Poulet entier et ratatouille
1h
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Harcha (galettes de semoule)
1h 10 min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2h 30 min.